Ja atrodi mājās šīs lietas, atbrīvojies no tām pareizi. Liec aiz auss, lai neiekultos nepatikšanās!


Tava labklājība ir būtiskā mērā atkarīga no tā, kā tu atbrīvosies no zemāk minētajām lietām. Ne visi ļaudis ir laipni un cilvēcīgi.

Daži var apzināti likt tev justies slikti. Tie nekādā veidā fiziski neietekmē tevi personīgi, bet netieši var tev kaitēt daudz lielākā mērā.

Runa šoreiz būs par lietām, kuras, iespējams, esi atradis savās mājās vai to tuvumā. Labāk par to zināt iepriekš, lai izvairītos no nepatikšanām.

Lūk, saraksts ar priekšmetiem, no kuriem jums steidzami jāatbrīvojas.

Adata

Šī mazā lietiņa satur daudz ļaunuma, ja to izmanto konkrētam mērķim. Ja atrodi to zem paklāja vai uz sliekšņa, vienkārši atbrīvojies no tās. Lai to izdarītu, uzvelc cimdus, salauz adatu un apglabā to zemē. Svarīgi ir nepieļaut, ka adata nonāk saskarē ar tavu ādu.

Sāls

Bez šā produkta nevar iztikt – tas ir neaizvietojams jebkuras saimnieces virtuvē. Un viņas visas ļoti labi zina, ko nozīmē ticējums par izbirušu sāli.

Tomēr viss var būt daudz sliktāk, ja sāls izbiris uz durvīm vai zem lieveņa. Tas var liecināt, ka tev vai taviem mājiniekiem gaidāmas nepatikšanas. Lai no tām izvairītos, bez kavēšanās notīri sāli un nomazgā tā skartās vietas.

Slēdzenes

Ir tilti, kur jaunlaulātie kā mūžīgās mīlestības simbolu piekarina slēdzenes, bet atslēgas patur sev vai iemet ūdenstilpnē. Slēdzenes ar laiku sāk rūsēt.

Un tas, visticamāk, arī liek domāt, ka mīlestība būs mūžīga. Tomēr nevajadzētu būt pārāk sentimentāliem – slēdzene kādu laiku pēc kāzām ir jāatver. Pēc tam tā jāiemet ūdenstilpnē un jānomazgā rokas.

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment